My blog

Sep. 7, 2016

Danes smo podrobneje predstavili namen in delovanje našega zavoda na spletnih straneh LRF za Pomurje. Vabljeni k branju objave, ki je dosegljiva na povezavi 

http://www.lrfp2t.lrf-pomurje-test.v-izdelavi.si.spletnestrani.com/regionalno-sticisce-nvo/novice/?id=916, besedilo pa lahko odprete tudi s klikom na priloženo sliko.

Veseli bomo dodatnih vprašanj na e-mail zavod.accedo@gmail.com ali na tel. št. 041-215-032. 

Sep. 2, 2016

Danes se je za marsikaterega otroka začelo novo obdobje, ker je prvič stopil v vrteške igralnice ali sedel v šolske klopi ali prestopil prag srednje šole. Naš zavod od januarja do sedaj ni pisal bloga, ker se je srečeval s številnimi novimi izzivi, ki so za sabo potegnili ogromno časa, usklajevanja, sestankov, dogovarjanj,..., za kar smo danes hvaležni, kajti našo osnovno dejavnost - drugo izobraževanje, izpopolnjevanje in usposabljanje, smo uspeli dograditi do stopnje, da ponujamo kvalitetne delavnice in seminarje, ki smo jih v začetku poletja začeli izvajati. Iz tega razloga vabljeni, da spremljate našo spletno stran in FB stran, kjer boste vedno znova našli koristne informacije.

Jan. 7, 2016

Za osebno zadovoljstvo ni potrebno veliko, le svet je potrebno opazovati s široko odprtimi očmi in si v vsakem še tako napornem dnevu najti nekaj trenutkov zase. Ob tej misli se čisto navadni dan lahko spremeni v pravo doživetje. Ob današnjem jutranjem soncu sem se mimogrede zazrla skozi kuhinjsko okno na sosedovo hišo in videla nekaj čudovitega - lesketanje ledenih sveč, ki so v vsej svoji lepoti zasijale ob božanju sončnih žarkov. Oblil me je občutek upanja, zadovoljstva, sreče, ki me je napolnil z energijo za sicer naporni vsakdan. Mimogrede sem jih opazovala skozi dan in razmišljala, kako se ob sončnih žarkih borijo za svoj obstanek in kljub temu, da se bodo kmalu raztopile, živijo in se lesketajo za podarjene trenutke. Ledene sveče so me opomnile, da smo premalokrat pozorni na drobne stvari, ki nas lahko osrečijo, hkrati pa so mi pokazale, kako se je potrebno boriti in izkoristiti vsak podarjen trenutek. 

Jan. 4, 2016

Sigurno si je vsak med nami zastavil cilj, dva ali več, ki jih želi doseči v letu 2016. Pa se vprašajmo: Smo pomislili tudi na pot ki nas bo pripeljala do teh ciljev? Nedvomno bo zadeva bolje stekla, če si zastavljene generalne cilje razdelimo na manjše "ciljčke", ki nas bodo pripeljali do želenega rezultata. Tako bomo imeli v vsakem trenutku kontrolo nad tem, kje točno smo.