Jesenski teambuildingi

Skozi strokovno vodene igre spoznavajmo načela dobre medsebojne komunikacije zaposlenih v podjetju in dvignimo zadovoljstvo zaposlenih v vašem podjetju.


Mi smo v nizkem štartu in čakamo na vaše prijave. Zgodnje prijave, izvedene do 23.9.2016 prinašajo ugodnost, ki je navedena v priloženem vabilu - kliknite na slikico in pokukajte v enega od oblačkov 🙂.


Dodatne informacije posredujemo preko e-maila zavod.accedo@gmail.com ali na tel. št. 041-215-032.

Teambuilding

Da vam na kratko predstavimo cilj teambuildinga - povezati zaposlene skozi timske miselne, ustvarjalne in tekmovalno - družabne igre, ki temeljiju na vzpostavljanju oziroma krepitvi učinkovite pozitivne komunikacije med zaposlenimi ter ustvarjanju ugodne delovne atmosfere v delovnem okolju v podjetju tako za delavca kot delodajalca.

V spomladanskih mesecih bomo v Zavodu Ac-cedo Cankova začeli z organizacijo poučnih, zanimivih, kreativnih, ustvarjalnih.... teambuildingov za zaposlene v posmezni organizaciji, zato vas vabimo, da nas že sedaj kontaktirate na e-mail zavod.accedo@gmail.com in najpozneje v roku 24 ur bomo posredovali povratno informacijo. 

Učinkovita komunikacija

Dan za spremembe 2016 - dan za spoštovanje smo obarvali z delavnico učinkovita komunikacija. 

Kvalitetno preživljanje prostega časa otrok zaposlenih staršev

Zavod Ac-cedo Cankova je bil ustanovljen oktobra 2014. V letu 2015 je bila njegova primarna dejavnost kvalitetno preživljanje prostega časa otrok in družin preko različnih delavnic in drugih družabnih dogodkov. Na ta način smo spodbujali otroke k kreativnosti in inovativnosti, starše pa spodbujali k preživljanju kvalitetnih družinskih trenutkov, ki jih je v današnjem hitrem tempu življenja čedalje manj. Več vsebine o delavnicah in dogodkih iz leta 2015 si lahko ogledate na fb strani zavoda Ac-cedo Cankova. Tudi v letu 2016 bomo izpeljali nekaj tovrstnih delavnic in dogodkov. Korak iz leta 2015 pa bomo nadgradili s ponudbo naših delavnic v podjetjih, ter tako omogočili podjetjem, da tudi na ta način uresničujejo načelo družini prijaznega podjetja. Najpogostejši primeri bodo popoldanski sestanki, ko starši ne vedo, kako naj zagotovijo varstov svojih otrok, da se lahko udeležijo sestanka. Ena od možnih rešitev je, da bosta v podjetje prišla oba in med tistim časom, ko bo starš na sestanku, bo otroku zagotovljena udeležba in varstvo na animacijski delavnici. Tako ne bo nepotrebnih družinskih skrbi glede varstva, delodajalci pa si boste zagotovili večjo udeležbo delavcev na sestankih. Pomemben cilj tovrstenga sodelovanja je v otrokovem zgodnjem spoznavanju različnih poklicev, na podlagi česar se bodo otroci v otroških igrah igrali tudi manj znane vlogem ne le zdravnika, prodajalko, frizerko in druge bolj znane poklice. 

Za izvedbo tovrstnih delavnic nas kontaktirajte na e-mail zavod.accedo@gmail,com in v roku 24 ur vam bomo poslali odgovor na vaš e-mail.