11. jesenski bazar na gradu Grad na Goričkem

V soboto, dne 8.10.2016 se bo Zavod Ac-cedo Cankova predstavil na 11. jesenskem bazarju na gradu Grad na Goričkem. Vabljeni k naši stojnici, kjer dobite informacije o naši dejavnosti: organizaciji teambuildingov, izvajanju mediacije in seminarjih nevrolingvističnega programiranja.

Na bazarju se bo predstavila tudi miška Cedo, ki zabava otroke na otroških delavnicah in otroških animacijah na slavnostnih prireditvah javnega ali zasebnega značaja. Na bazarju bo izvedla tudi brezplačno otroško delavnico. 

Vabljeni k obisku naše stojnice in delavnice!

 

Seminarji v mesecu juliju 2016

Poletje je čas dopustov, hkrati pa enkratna priložnost, da naredimo nekaj zase in pridobimo nove informacije, znanja, izkušnje,..., ki nam bodo koristile pri boljšem osebnem počutju v domačem in delovnem okolju. Naredite nekaj zase in se vrnite na delovno mesto sproščeni ter polni delovnega elana. Kako to doseči, vam bomo predstavili na naših dveh brezplačnih seminarjih, ki ju bomo izvedli v sejni sobi Pomurskega Tehnološkega parka Murska Sobota, Plese 9a, Murska Sobota: 
1.) dne 20.7.2016 od 14.00 do 16:00 ure: mediacija kot mehka metoda reševanja konfliktov, s pomočjo katere v večini primerov uspešno ponovno vzpostavimo, okrepimo in izboljšamo medosebni ali poslovni odnos, 
2.) dne 27.7.2016 od 14.00 do 16.00 ure: Upravljanje z našo osebnostjo za kakovostnejše odnose na delovnem mestu oz. v poslovnem svetu in tudi v družinskem okolju.
Prijave na dogodka sprejemamo na e-mail: zavod.accedo@gmail.com ali na tel. št. 041-215.032 (Tadeja), kamor nam sporočite: 
- posamezniki: na kateri seminar se prijavljate, vaše ime, priimek in naslov bivališča,
- organizacije: na kateri seminar prijavljate delavce, ime in sedež organizacije ter ime in priimek oseb, ki se bodo udeležile seminarjev.

Med prijavljenimi udeleženci bomo na vsakem terminu seminarja izžrebali po enega srečneža, ki bo prejel naš naslednji seminar brezplačno.

Vabljeni k prijavi in preživljanju nekaj poletnih uric v naši družbi.

Projekt TVU 2016 uspel

Projekt TVU 2016 se je zaključil in če potegnemo črto, lahko povemo, da smo zadovoljni z izvedbo, kajti preko razpisanih dogodkov Zavoda Ac-cedo Cankova, smo brezplačno nudili koristne informacije in nasvete ter ponudili možnost sproščena druženja vsem generacijam. Že letos je padla odločitev, da bomo tudi naslednje leto sodelovali v projektu TVU 2017, zato vas vabimo, da spremljate naše dogodke. 

Napovedujemo sodelovanje v vseslovenskem projektu Teden vseživljenjskega učenja TVU 2016

Seznam prireditev Zavoda Ac-cedo Cankova v Tednu vseživljenjskega učenja 2016:

- nedelja, 15.5.2016, od 16.00 do 17.30 ure v Kulturni dvorani Vaško - gasilskega doma na Cankovi,prireditev z naslovom "Družinski vrtiljak" ob Svetovnem dnevu družine, ustvarjalna delavnica za družine,

- sreda, 18.5.2016, od 16.00 do 17.00 ure v Kulturni dvorani Vaško - gasilskega doma na Cankovi, prireditev z naslovom "Poznam svoj izziv in imam pogum za njegovo uresničitev", delavnica ob Svetovnem dnevu podjetnic za tiste, ki bi radi udejanjili svojo ustvarjalno idejo v podjetniškem svetu, 

- sobota, 21.5.2016, od 16.00 do 17.30 ure v Kulturni dvorani Vaško - gasilskega doma na Cankovi, ustvarjalna delavnica ob Nacionalnem tednu prostovoljstva, naziv delavnice: "Svoj talent lahko izkoristim kot prostovoljec",

- torek, 31.5.2016, od 9.00 do 11.00 ure v Kulturni dvorani Vaško - gasilskega doma na Cankovi, prireditev ob Svetovnem dnevu športa z naslovom "Otroška olimpijada", 

- sreda, 15.6.2016, od 9.00 do 11.00 ure v Domu starejših Danijela Halasa Velika Polana, pogovorna čajanka ob Svetovnem dnevu osveščanja o nasilju nad starejšimi. 

Vse prireditve so brezplačne, zato vljudno vabljeni v našo družbo. 

Napovedujemo sodelovanje v vseslovenskem projektu Teden vseživljenjskega učenja - TVU 2016. Seznam naših prireditev bo kmalu objavljen na tej spletni strani in na naši FB strani. Vabljeni k ogledu.

Sodelovanje pri projektu Dan za spremembe 2016

Tudi letos smo ob vseslovenskem Dnevu za spremembe 2016 - dan za spoštovanje sodelovali z našo delavnico, tema katere je bila učinkovita komunikacija.