DAN ZA SPREMEMBE 2017 - DAN ZA SODELOVANJE

Letošnja tema vseslovenskega projekta Dan za spremembe 2017 - dan za sodelovanje je primerna za predstavitev mediacije kot mirnega načina reševanja konfliktov širši javnosti. Gre za učinkovito metodo reševanja medosebnih konfliktov tako v zasebnem življenju kot v poslovnih vodah (med sodelavci, med vodstvom podjetja in sodelavci).

Več o tej metodi reševanja konflikotv lahko izveste v petek, dne 07.04.2017 od 8.00 do 10.00 ure, ko bomo v Pomurskem tehnološkem parku Murska Sobota, Plese 9a, Murska Sobota (sejna soba), izvedli brezplačno delavnico z naslovom UČINKOVITO SODELOVANJE ZAPOSLENIH IN VODSTVA PODJETJA PREKO MEDIACIJSKIH TEHNIK. Delavnica se bo odvila v dveh delih, in sicer v prvem delu bomo na kratko predstavili metodo mediacije kot obliko mirnega reševanja sporov, se seznanili z osnovnimi mediacijskimi tehnikami in izpostavili pozitivne lastnosti zaključka mediacije tako s finančnega vidika, kot z vidika možnosti nadaljnjega uspešnega sodelovanja. V drugem delu delavnice bomo obravnavali nekaj primerov iz prakse, in sicer primerjalno, kako nek konflikt rešujemo v vsakdanjem življenju in kako bi ga lahko rešili s pomočjo mediacije. 

Prijave na delavnico zaenkrat zbiramo na e-mail zavod.accedo@gmail.com, od 23.3.2017 pa bo možna prijava preko spletnega obrazca.

Vabljeni, da se nam pridružite in spoznate prednosti mediacijskega reševanja konflikot. 

Seminarji v mesecu septembru in oktobru 2016

Zakaj ne bi naredili nekaj zase in pridobili nove informacije, znanja, izkušnje,..., ki nam bodo koristile pri boljšem osebnem počutju v domačem in delovnem okolju. Kako to doseči, vam bomo predstavili na naši delavnici mediacija kot mehka metoda reševanja konfliktov, s pomočjo katere v večini primerov uspešno ponovno vzpostavimo, okrepimo in izboljšamo medosebni ali poslovni odnos. Delavnico bomo v mesecu septembru in oktobru izvedli v sejni sobi Pomurskega Tehnološkega parka Murska Sobota, Plese 9a, Murska Sobota, in sicer: 

1.) dne 23.9.2016 od 14.30 do 16:00 ure in

2.) dne 26.10.2016 od 14.30 do 16.00 ure.

Investicija v osvojitev novih pristopov reševanja medosebnih, poslovnih ali drugih konfliktov vas tokrat po promocijski ceni stane 10,00 EUR in vam lahko za vse življenje olajša pristop do reševanja sporov. Prijave sprejemamo preko spletnega obrazca, ki je dostopen na povezavi https://goo.gl/5gWEMh. Ob potrditvi prijave se izpišejo podatki za nakazilo prispevka. Za dodatne informacije smo dosegljivi na e-mail zavod.accedo@gmail.com ali na tel. št. 041-215-032 (Tadeja).

Vabljeni k prijavi!